86 staff och besok


Pa mitt jobb finns diverse olika koder, alla med musik- eller filminfluenser. Ett exempel pa det ar begreppet "86". Det betyder att vi har slut pa nagot. Oftast ar det en matratt vi inte kan salja.

Just nu skulle jag dock vilja pasta att vi ar 86 personal. Av de sju personer som forut jobbade i Prep ar det bara jag, Luis och Papa Joey kvar. Rob slutade i borjan av januari och jobbar nu pa en irlandsk pub som ligger vagg-i-vagg med Hard Rock, Kate ar pa semester i Australien, JonBoy ar i Polen och lar polacker steka hamburgare och John fick inte nagot nytt arbetsvisum och var tvungen att lamna landet. Forvisso forvantas JonBoy och Kate komma tillbaka nagon gang denna vecka, men den senaste tiden har varit  ganska kampig! Vi har jobbat som sma bla och tampats med inlanad personal fran Jamaica och Ghana.Inget ont om dem som personer, men eftersom de inte fick nagon upplarningstid sa gjorde de nastan storre skada an nytta.

Hursomhelst, jag ar glad anda! Just nu hander det mycket kul.

Jacke
I helgen var Jacke har pa besok. Vi inledde fredagskvallen med att ga pa drum n' bassklubb med Marie och Arvid. En av Maries jobbarkompisar dj:ade. Det hade tydligen varit en stor tavling dar cirka 5000 personer hade deltagit och de fem som hade bidragit med de 30 basta minuterna fick spela den har kvallen. Det var coolt, aven om jag inte gillade musiken det minsta.

Kvallen fortsatte pa en fest hos en kompis till en kompis, Eline. Det mest spektakulara med den festen var en hel skolresa fran Beckmans i Stockholm, en osterrikare vid namn Max och att min flatmate Lotta var pa samma fest, utan att vi ens sag varandra. Det var langesedan jag var pa en fest med sa mycket folk, det ar ett som ar sakert!

Sjalvklart jobbade jag hela helgen, men det hindade oss inte fran att ga pa bio pa lordagskvallen. Sa fort de slackte lamporna, somnade jag. Jag vaknade efter ett tag och fick i alla fall se slutet. Vi var pa Tuschinski, som absolut ar vart ett besok om man vill se en haftig biograf!

SIsta kvallen blev det en spontan konsert. Bandet, som jag inte minns vad de hette, paminde mig starkt om det fantastiska bandet
Kolportorerna. Rent musikaliskt var de inte sarskilt lika, men det var nagot med kanslan. Bade jag och Jacke gillade det i alla fall, sa helgen bade borjade och slutade bra!

Nu vantas Lotta onsdag-sondag, mamma och Olof sondag-onsdag och pappa, Josefin och Samuel fredag-tisdag. Busy, busy, men jakligt kul! Under tiden fortsatter jag att jobba fem dagar i veckan, men jag har lyckats fa fyra dagar ledigt i strack nu snart. Ahh. Minisemester ar alltid valkommet!

Kommentarer
Postat av: Patrik

nice med minisemester! själv har jag också det just nu skulle man kunna säga, dock inte självvald. jag är sjuk! buhu, stackars mig.

coolt med amsterdam, det låter som att du har det bra. bra. nu ska jag snyta mig.

2007-02-16 @ 08:29:17
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott!

2007-02-19 @ 17:23:31
Postat av: Anonym

(önskar camila och patrik)

2007-02-19 @ 17:23:59
Postat av: Moritz

hjeeelp, det är 86 Matilda här!!

2007-02-20 @ 22:45:14
Postat av: Matilda

Patrik: Stackare! Hoppas du blir frisk snart!

Camila och Patrik: Tack! Ar det Malins blogg som har skvallrat?

Moritz: Mjo. Det ar 86 typ allat annat an personal har ocksa, t ex Moritzar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback